Het drainage/infiltratie systeem zonder grind.

Een Drenotube drainage- en infiltratiebuis bestaat uit 5 delen. Het eerste deel is een geperforeerde kunststof pijp van polyethyleen. Daaromheen zit het filter, een net gevuld met gerecycled polystyreen kunstgrind, dat vastgemaakt is aan beide uiteinden van de pijp. Om het filter zit een geosynthetische waterdoorlaatbare wikkel, gefabriceerd van gerecycled uitgerekt polypropyleen, dat het risico van verstopping tegengaat. Het net, dat het geheel omsluit, is gemaakt van gerecycled polyethyleen. Het verbindingsstuk voor het aan elkaar koppelen van de drainagebuizen is eveneens van polyethyleen.

Het Drenotube systeem is een duurzaam drainage en infiltratie systeem, dat veel voordelen biedt ten opzichte van de traditionele systemen. Drenotube gebruikt gerecyclede polystyreen in plaats van de nu toegepaste gedolven natuurlijke grondstoffen. Dit resulteert in een product dat extreem licht van gewicht is. Daardoor kan de drainage of infiltratie systeem zeer snel aangelegd worden zonder dat hier specialistische vaardigheden voor nodig zijn. Het Drenotube systeem onderscheidt zich op vele aspecten van andere arbeidsintensieve en dure systemen, een voorbeeld hiervan is de flexibiliteit.

In feite versnelt Drenotube de installatie van sleufdrainages of infiltraties aanzienlijk. Het bevat de drie basiscomponenten van grindsleuven in slechts één product. Daarom is de toepassing veel sneller, goedkoper en milieuvriendelijker. Ook grotere “grind”-koffers kunnen door Drenotube vervangen worden. Drenotube bespaart tijd, machinerieën, arbeid en daardoor dus geld.

Drenotube kan in allerlei bochten gelegd worden, om vaste objecten heen. Daarnaast elimineert Drenotube door het zeer lichte gewicht de fysieke en mentale stress die veel drainage en infiltratie installaties opleveren. Het leggen van Drenotube vereist bij een normale aanleg slecht één installateur (in sommige gevallen twee), zonder zware arbeid en zonder tussenkomst van specialisten

Drenotube heeft ook lage onderhoudskosten, omdat het systeem (indien noodzakelijk) door de gladde binnenbuis gemakkelijk schoon te spuiten is. Door deze gladde binnenbuis zal er ook minder vervuiling optreden.

 

Folder Drenotube

Opslagvolume Drenotube

Plaatsing Drenotube

Inkorten Drenotube

 

 

 Dealer van Drenotube
 Dealer van Howolis
 Oplossingen op maat
 Betrouwbare systemen

© 2020 - 2024 AQUA EN ZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel